Over mij

CryptoProTrader
Voorstellen

Wie ben ik?

Investeer in de juiste basis, daarna pas in de crypto.

"Iedereen kan geld verdienen met traden!"

Hoi, ik ben Tim Grootveld en inmiddels geruime tijd zeer actief bij verschillende nationale en internationale cryptocurrency en Discord groepen. Hier heb ik enorm veel ervaring opgedaan en heb ik deze ervaring omgezet in kennis om een succesvol trader te worden en mensen te kunnen begeleiden.
Door de opgedane ervaring in zowel de (Nederlandse) communities en de kennis op basis van het traden, heb ik besloten een eigen Nederlandse Discord server op de zetten.  

Door de jaren heen heb ik een grote community opgebouwd met mede traders en investeerders. Samen met deze community zijn we nog beter in staat de markt te lezen en te begrijpen.

Het mooie aan een dergelijke Discord server is dat leden ook elkaar kunnen helpen om nog betere beslissingen te nemen in het tradersvak. Onze Discord community is voor iedereen toegankelijk en alle hulp is beschikbaar. Zoals zo vaak word gezegd, investeer eerst in een goede basis qua kennis en dan pas in de crypto. Want iedereen kan geld verdienen met traden, alleen moet je zorgen voor de juiste basis en risk management. CryptoProTrader kan jou helpen om die juiste basis te leggen. De CryptoProTrader Discord groep is dus de perfecte plek om jouw cryptoreis te starten. 

CryptoProTrader
Team

CryptoProTrader Team

Tim

Founder
ProfilePic01

Maurice

Technical Support
CryptoProTrader
Referral
CryptoProTrader
Partners