Cursus & Training

CryptoProTrader
Cursus

Van A tot Z

1-op-1 cursus trading: Leer handelen met persoonlijke begeleiding

Trading is een complexe en uitdagende activiteit waarbij beleggers proberen winst te maken door financiële activa te kopen en verkopen op de financiële markten. Of je nu geïnteresseerd bent in aandelen, forex, cryptocurrencies of andere activaklassen, het begrijpen van de markt en het ontwikkelen van effectieve handelsstrategieën vereist tijd, inzet en educatie. Een manier om jezelf een voorsprong te geven in de wereld van trading is door deel te nemen aan 1-op-1 tradingcursussen.

Wat zijn 1-op-1 tradingcursussen?

1-op-1 tradingcursussen, ook wel bekend als persoonlijke handelsopleidingen, zijn educatieve programma’s die zijn ontworpen om individuele handelaren persoonlijke begeleiding en instructie te bieden. In plaats van deel te nemen aan groepslessen, krijg je bij 1-op-1 cursussen de volledige aandacht van mij, Tim. Dit betekent dat de cursus volledig is afgestemd op jouw kennisniveau, doelen en behoeften.

Voordelen van 1-op-1 tradingcursussen:

 1. Persoonlijke aandacht:
  Het grootste voordeel van 1-op-1 tradingcursussen is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Je kunt vragen stellen, problemen bespreken en dieper ingaan op specifieke onderwerpen die voor jou relevant zijn.
 2. Aanpasbaarheid:
  De cursus wordt aangepast aan jouw ervaringsniveau. Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt in trading, de instructeur kan het curriculum aanpassen om aan jouw behoeften te voldoen.
 3. Flexibiliteit:
  1-op-1 cursussen kunnen worden gepland op tijden die voor jou het beste werken. Dit maakt het gemakkelijker om je handelseducatie in je drukke schema in te passen.
 4. Feedback en evaluatie:
  Je ontvangt voortdurende feedback en evaluatie van je instructeur. Dit helpt je om je handelsvaardigheden te verbeteren en eventuele fouten te corrigeren.
 5. Diepgaand begrip:
  Door persoonlijke instructie kun je een dieper begrip ontwikkelen van marktanalyse, handelsstrategieën en risicobeheer.

Wat kun je verwachten van een 1-op-1 tradingcursus?

Een typische 1-op-1 tradingcursus kan verschillende onderwerpen omvatten, zoals:

 1. Technische analyse:
  Het bestuderen van prijsgrafieken, indicatoren en patronen om handelsmogelijkheden te identificeren.
 2. Fundamentele analyse:
  Het begrijpen van de impact van economische gebeurtenissen en nieuws op de markten.
 3. Risk management:
  Het leren beheren van risico’s om kapitaal te beschermen.
 4. Handelspsychologie:
  Het begrijpen van emoties en het ontwikkelen van discipline en zelfbeheersing.
 5. Praktische handelsvaardigheden:
  Het plaatsen van orders, het gebruik van handelsplatforms en het beheren van je handelsportefeuille.
 6. Tools:
  Leren werken met tools zoals Tradingview om het charten eenvoudiger te maken.

Wie kan baat hebben bij 1-op-1 tradingcursussen?

1-op-1 tradingcursussen zijn geschikt voor een breed scala aan mensen, waaronder:

 1. Beginnende handelaren:
  Als je nieuw bent in de wereld van trading, kan persoonlijke begeleiding je helpen om de basisprincipes te begrijpen en je eerste stappen te zetten.
 2. Ervaren handelaren:
  Zelfs ervaren handelaren kunnen profiteren van 1-op-1 cursussen om hun vaardigheden te verbeteren, nieuwe strategieën te leren en hun resultaten te optimaliseren.

Conclusie

1-op-1 tradingcursussen bieden een unieke en effectieve manier om trading te leren en je handelsvaardigheden te verbeteren. Door persoonlijke begeleiding, aanpasbaarheid en diepgaand begrip kunnen handelaren van alle niveaus profiteren van deze vorm van educatie. Of je nu net begint of je bestaande vaardigheden wilt aanscherpen, overweeg om de voordelen van 1-op-1 tradingcursussen te benutten om je financiële doelen te bereiken.

De 1 op 1 sessie duurt 60 min en heeft een kostprijs van €88,-.
De sessie zal plaats vinden op een overeengekomen dag en tijdstip door middel van streaming via Zoom of ander platform. De sessies kunnen op aanvraag worden opgenomen via OBS waardoor je deze op een later tijdstip nog eens rustig terug kan kijken. Het beeldmateriaal van de sessie blijft jouw eigendom.

Start vandaag nog.

CryptoProTrader
Trainingen

Training Modules

Basis traden

Ben je nog helemaal nieuw en op zoek naar wat voor jou werkt om de eerste stappen te maken om succesvol trader te worden?

Daytraden

In de training Day Traden leer ik jou kopen en verkopen binnen de handelsdag waarbij je jouw posities aan het einde van de dag afsluit. De volgende dag zullen weer nieuwe posities worden geopend. Het doel is om te profiteren van kleine koersbewegingen gedurende de dag.

Swingtraden

In de training Swingtraden gaan wij op zoek naar trends in bepaalde crypto coins. Je leert met deze techniek het kijken en herkennen van steun en weerstand in de grafieken, waarna je vervolgens jouw positie kunt innemen. Je leert de Entry prijs te bepalen, de Take Profit (uitstappen met winst) in te stellen en het Stop Loss (uitstappen met minimaal verlies) level te bepalen, middels de juiste Risk Management. 

Scalp traden​

In de training Scalp Traden leer je een strategie om te profiteren van kleine prijswijzigingen, met snel genomen winsten voor transacties zodra deze winstgevend zijn geworden. Kort op de bal, met snelle trades en winsten.

CryptoProTrader
Wacht niet langer

Start de 1-op-1 coaching nu!