Community

CryptoProTrader
Community

Samen traden

Community

Met elkaar en voor elkaar

Door de jaren heen heb ik een grote community opgebouwd met mede traders en investeerders. Samen met deze community zijn we nog beter in staat de markt te lezen en te begrijpen. Hierdoor kunnen de leden elkaar helpen en nog betere beslissingen nemen. De Discord community is voor iedereen bereikbaar en alle hulp is beschikbaar. Een perfecte aanvulling op de trainingen en cursussen maar ook zeker voor de beginnende traders.

In de Discord groep word je voorzien van het laatste nieuws en updates op de crypto markt, bespreken we technische analyses en kun je interactief vragen stellen. 

Als Premium CryptoProTrader heb je toegang tot al onze Discord kanalen met veelal exclusieve content. Je kunt onze gratis Online Trading Cursus van 5 modules volgen, uitgebreide analyses verwachten en onder het toeziend oog word er hulp geboden bij het maken van jouw eigen analyse. Wekelijks is er een live Discord stream met uitleg en Q&A en daarnaast kun je diverse threats inzien met uitleg over Prijsacties, Technische Analyses, Trends, lange termijn coins en nog zoveel meer. De toegang is per maand en maandelijks opzegbaar.

Onze gratis Discord groep is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is en mocht je graag extra hulp willen? Dan zijn wij er om jou verder te helpen.

Gratis account

Ben je nog helemaal nieuw en op zoek naar wat voor jou werkt om de eerste stappen te maken om succesvol trader te worden?
Kom dan eens een kijkje nemen in onze Discord groep. In deze groep kun je kennismaken met mensen zoals jij en is er hulp van ervaren traders. Zo kun jij je rustig oriënteren en de eerste stappen maken naar succesvol traden.

Premium Member

Als Premium CryptoProTrader heb je toegang tot al onze Discord kanalen met veelal exclusieve content. Je kunt onze gratis Online Trading Cursus van 5 modules volgen, uitgebreide analyses verwachten en onder het toeziend oog word er hulp geboden bij het maken van jouw eigen analyse. Wekelijks is er een live Discord stream met uitleg en Q&A en daarnaast kun je diverse threats inzien met uitleg over Prijsacties, Technische Analyses, Trends, lange termijn coins en nog zoveel meer.
De toegang is per maand en maandelijks opzegbaar.

CryptoProTrader
Wacht niet langer

Word nu lid!