Community

CryptoProTrader
Community

Samen traden

Community

Met elkaar en voor elkaar

Door de jaren heen heb ik een grote community opgebouwd met mede traders en investeerders. Samen met deze community zijn we nog beter in staat de markt te lezen en te begrijpen. Hierdoor kunnen de leden elkaar helpen en nog betere beslissingen nemen. De Discord community is voor iedereen bereikbaar en alle hulp is beschikbaar. Een perfecte aanvulling op de trainingen en cursussen maar ook zeker voor de beginnende traders.

In de Discord groep word je voorzien van het laatste nieuws en updates op de crypto markt, bespreken we technische analyses en kun je interactief vragen stellen. 

Onze gratis Discord groep is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is en mocht je graag toegang hebben tot exclusieve content dan is er ook de CryptoProTrader VIP Discord groep.

 

CryptoProTrader
De mogelijkheden

Gratis account

Ben je nog helemaal nieuw en op zoek naar wat voor jou werkt om de eerste stappen te maken om succesvol trader te worden?
Kom dan eens een kijkje nemen in onze Discord groep. In deze groep kun je kennismaken met mensen zoals jij en is er hulp van ervaren traders. Zo kun jij je rustig oriënteren en de eerste stappen maken naar succesvol traden.

VIP account

Als VIP CryptoProTrader heb je toegang tot al onze Discord kanalen met veelal exclusieve content. Je kunt uitgebreide analyses verwachten en onder het toeziend oog word er hulp geboden bij het maken van jouw eigen analyse. Daarnaast kun je diverse threats inzien met uitleg over Prijsacties, Technische Analyses, Trends, lange termijn coins en nog zoveel meer.

********** ACTIE **********
De 1e 50 leden die nu de CryptoProTrader VIP joinen, krijgen Lifetime toegang tot alle kanalen voor maar €25,- per maand ( normaal €59,- p/mnd.)
Kijk in de gratis Discord groep voor meer informatie.

1-op-1 Coaching

Bij de 1-op-1 sessie van 60 minuten (wekelijks of hoe vaak jij acht het nodig te hebben) hebben wij samen middels middels Zoom, WhatsApp of ander platform 1-op-1 contact. 

Herken je 1 of meer van deze punten?

-Je bent net begonnen met traden, maar je komt er nog niet helemaal uit?
-Je wil patronen begrijpen, fib levels bepalen, s&d zones herkennen en technische analyses maken?
-Bybit/Bitget of andere exchange platformen vind je lastig en is nieuw voor je?
-Je wil meer uitleg over het gebruik van Trading View uitleg en hoe te beginnen met een Technische Analyse?
-Je wil ook graag leren future traden en leren hoe dit op een platform werkt?
-Je kan al wel traden, maar je maakt nog niet de gewenste winst en zou dit graag willen verbeteren?
-Je weet niet of je jouw technische analyses goed maakt of zou hier graag een professional naar willen laten kijken?
-Je wilt graag leren scalpen maar je hebt geen idee hoe?

Dan is dit absoluut een kans en vervolgstap voor jou. Neem contact met mij op in ons Discord kanaal en bespreek met mij de mogelijkheden.

CryptoProTrader
Wacht niet langer

Word nu lid!

CryptoProTrader
info@cryptoprotrader.nl
Het Boske 11
7122 TH Aalten
Gelderland, Nederland
Links